петък, 28 май 2010 г.

Подновяване на кухненското обзавеждане

Тук ще намерите информация и идеи за красиви дизайни на кухня, както и къде да намерите фирмите доставчици на материали, дизайнери и планове и проектиране на кухни, съвет от експерти

Ето малко информация за Кухнята и кухненското обзавеждане, ако ви предстои ремонт. С какво да се съобразяват и какво да имате в предвит ако предстои цялостен ремонт на кухнята.

Кухните и баните са двете най-популярни части на дома, когато става въпрос за начало ремонт. Като се има предвид количеството време, прекарано във всяка точка на дома, хората естествено ще искат да имат по-функционални, стилни и удобни кухни и бани.
Да намерят най-подходящия изпълнител за всяко едно от елементите на кухнята и банята е много важно, защото на всяка кухня изисква специални електрически и ВиК проекти за инсталация.

За кухнята, е важно да разполагате с специалист, който работи с електрически и водопроводни инсталации. Освен монтирането на кухненските шкафове, подови настилки и плотове, повечето от модерните кухненски дизайни, включват и ефектно осветление, уреди - енергоспестяващи, както и прозорци, които пропускат повече светлина.
В зависимост от естествената светлина в кухнята се прави светлинния план и монтирането на светлитне. Ако кухнята ви е тъмна, в зоната за готвене и приготвяне на храната е добре да се монтират повече осветителни тела.